Verzendkosten
Voor zendingen, van vlaggen, wimpels en vlaggenstokken (tot 2 m) binnen Nederland, rekenen wij € 9,00 totaal per zending.
Bij een besteding boven de € 150,- verzenden wij uw besteling gratis binnen Nederland.
(Voor de waddeneilanden en zeeuws-vlaanderen geldt een toeslag deze kunnen we helaas niet in onze site verwerken.)

Verzenden en levertijden van vlaggen, wimpels en vlaggenstokken
Alle bestellingen betreffende vlaggen en / of wimpels worden binnen Nederland verzonden met TNTpost of DHL pakketservice.

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, betekent dat u het product binnen 1 tot 5 werkdagen in huis hebt.
In sommige situaties wordt uw bestelling verzonden vanaf een externe locatie en kan de levertijd afwijken. Mocht er onverhoopt een wijziging zijn in de levering of levertijd dan nemen wij contact met u op per telefoon of e-mail. Bezorging op werkdagen.

Verzenden van vlaggenmasten
Voor het verzenden van vlaggenmasten maken wij gebruik van een extern transportbedrijf. Deze verzorgt alle verzendingen van vlaggenmasten en doorgaans worden de vlaggenmasten binnen 1-5 werkdagen geleverd. Er wordt geen contact opgenomen wanneer wij komen leveren.

Vlaggenmast(en) plaatsen
Al onze vlaggenmasten en constructies worden geleverd inclusief duidelijke montage handleiding. Op deze manier kunt u, met behulp van deze montage handleiding, zelf eenvoudig uw vlaggenmasten plaatsen. Wilt u echter uw vlaggenmast(en) vakkundig geplaatst hebben? Maak dan gebruik van onze plaatsingsdienst. De plaatsingskosten zijn inclusief arbeidsloon, transportkosten, voorrijdkosten en beton (mits er geen obstakels in de grond zitten). Uw vlaggenmasten worden dan binnen 2 à 3 weken geplaatst. Uiteraard nemen wij eerst contact met u op om een afspraak te maken. Wilt u de vlaggenmasten sneller geplaatst hebben, neem dan contact met ons op.

Webdesign & development Artenweb.nl